Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Changemaker har fått ny kommunikasjonsrådgiver

Anneli Lindahl begynte i sin nye jobb rett for påske. Hun har tidligere jobbet i UNDP, Utlendingsdirektoratet og Amnesty International Norge.

– Dette er stor stas! Jeg ser frem til å jobbe med folk som har det samme engasjementet som meg selv, i et ungt og inspirerende miljø, sier Anneli Lindahl.

Anneli Lindahl har mastergrad i internasjonal utvikling fra The London School of Economics. Hun har tidligere jobbet i Utlendingsdirektoratet og Amnesty International Norge.

– Changemaker jobber for at verden skal bli mer rettferdig og bærekraftig, og for meg er det lite som er mer givende enn nettopp dét, sier Lindahl i en pressemelding.

Hun sier Changemaker er en sentral stemme i norsk utviklingspolitikk.

Changemaker er ungdomsorganisasjonen til Kirkens Nødhjelp. Før hun startet i Changemaker var hun praktikant i kommunikasjonsavdelingen til FNs utviklingsprogram (UNDP) i Oslo.

– Det å skulle få bidra til påvirkningen som organisasjonen har føles stort. Som kommunikasjonsrådgiver vil fokuset mitt være å oppnå enda mer synlighet og få flere gjennomslag for Changemakers politikk.

Lindahl er ansatt i fast stilling, og startet rett før påske.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT