Ruben Eliassen ved skrivestua på Vøienvolden gård. (Foto: Terje Karlsen)

Ruben Eliassen er en av våre mestselgende ungdomsbokforfattere. Ruben er hyperaktiv, han har ADHD – og har ennå ikke fått tid til å lære alfabetet. Han fikk betalt av mora si for hver boka han leste. Det var slik han oppdaget Astrid Lindgren. Og uten Lindgren hadde ikke Ruben Eliassen vært forfatter i dag. – Hun åpnet døra for meg. Etter det brukte jeg veldig mye tid på biblioteket. Jeg hadde to bæreposer med bøker hjem fra biblioteket hver uke. Dama på biblioteket kunne jo […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.