Digital formidling har nådd bibliotekene. Biblioteksentralen har utviklet et system for å låne ut bøker gjennom et begrenset antall digitale lisenser. Den utlånte filen vil selvdestruere når utlånstida går ut. – Hvordan kan bibliotekene godta dette? Du har hatt bokbranner mange ganger i historien. Hvordan kan biblioteket godta at bøker skal ødelegges? spør Thomas Gramstad, leder for Elektronisk Forpost Norge (EFN). Diskusjonen om e-bøker er på vei opp igjen. Og Norges første e-bokhandel har blitt lansert, selv om to av de største forlagene ikke ville […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.