Lenkesamling: WWW er 20 år

Annonse

Her følger noen høydepunkter fra avisenes dekning av 20-årsjubileet:

Morgenbladet: Det nye mennesket (Av: Andreas Ervik)

Dagbladet: Gratulerer med dagen, WWW (Av: Jan Omdahl)

Digi.no: Weben er 20 (Av: Harald Brombach)

Har du andre gode artikler jeg ikke har fått med meg? Putt lenker i kommentarfeltet nedenfor.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 3-4 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!