Gitte Gjersdal markerer Ukrainas nasjonaldag
Gitte Gjersdal markerer Ukrainas nasjonaldag!

På Instagram legger Gitte Gjersdal ut ukentlig bilder av flagg, landinfo og dagens klær(!) i samme farger som flagget i det landet som har nasjonaldag.

I helga hadde Ukraina nasjonaldag, og da var klærne hennes i gult og blått, og med denne teksten under:

I dag hedrer eg det Ukrainske folk ✌️#Ukraina #Ukraine Verdens djupaste metrostasjon befinner seg i Ukraina. Arsenalnaya MetroStation i Kiev er 105 meter djup! #todaysflag #happybirthdayUkraine #forworldpeace

Morsom og uhøytidelig greie på Instagram dette. Og samtidig virkelig en lavterskel måte å fortell litt om verdens land. 🙂

Se: Alle bildene som Gitte har lagt ut på Instgram.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Gitte skal gjennomføre prosjektet uten å bruke en krone på nye klær, sier hun: «Flaggprosjektet: kle meg i flaggfargar til land som har nasjonaldag! Samtidig har eg kjøpestopp på kle.» Gjersdal jobber til daglig som pedagog, i .

15. august var det tre land som hadde nasjonaldag, må ha blitt endel omkledning på denne dagen!

http://instagram.com/p/rud21_G8UY/

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!