En morsom måte å lære om verdens land på Instagram

Annonse
Gitte Gjersdal markerer Ukrainas nasjonaldag
Gitte Gjersdal markerer Ukrainas nasjonaldag!

På Instagram legger Gitte Gjersdal ut ukentlig bilder av flagg, landinfo og dagens klær(!) i samme farger som flagget i det landet som har nasjonaldag.

I helga hadde Ukraina nasjonaldag, og da var klærne hennes i gult og blått, og med denne teksten under:

I dag hedrer eg det Ukrainske folk ✌️#Ukraina #Ukraine Verdens djupaste metrostasjon befinner seg i Ukraina. Arsenalnaya MetroStation i Kiev er 105 meter djup! #todaysflag #happybirthdayUkraine #forworldpeace

Morsom og uhøytidelig greie på Instagram dette. Og samtidig virkelig en lavterskel måte å fortell litt om verdens land. 🙂

Se: Alle bildene som Gitte har lagt ut på Instgram.

Gitte skal gjennomføre prosjektet uten å bruke en krone på nye klær, sier hun: «Flaggprosjektet: kle meg i flaggfargar til land som har nasjonaldag! Samtidig har eg kjøpestopp på kle.» Gjersdal jobber til daglig som pedagog, i .

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

15. august var det tre land som hadde nasjonaldag, må ha blitt endel omkledning på denne dagen!

http://instagram.com/p/rud21_G8UY/

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!