Why the Ebola-Media-Frenzy is hurting our response

Annonse

Skaper medieoppstyret mer frykt enn nødvendig rundt Ebola-epidemien? Christopher Fabian har blogget på Unicefstories.org om hvordan frykten for Ebola sprer seg i media, på mange måter lik hvordan media håndterte AIDS på 80-tallet.
Du kan følge og diskutere med Fabian på Twitter her.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!