Møt Raif Badawis kone, Ensaf Haidar, i Oslo i dag

Annonse

Alle som engasjerer seg i Raif Badawis sak: Hold av ettermiddagen tirsdag 19. mai. Amnesty inviterer til møte med Raif Badawis kone, Ensaf Haidar.

Hun har flyktet med parets tre barn til Canada, og kjemper utrettelig for rettferdighet for sin mann. Piskingen av Raif Badawi, en saudiarabisk blogger og samvittighetsfange, ble satt i gang 9. januar, i form av «50-piskeslag-om-gangen»-intervaller.

Raif Badawi er dømt av saudiarabiske myndigheter til 1000 piskeslag for å ha opprettet en nettside for liberal og sosial debatt.

Ensaf Haidar og Raif Badawi.
Ensaf Haidar og Raif Badawi. Foto: Amnesty International.

Les mer om Raif Badawis historie her.

Ensaf vil være med på demonstrasjon foran Saudi-Arabias ambassade klokken 15. Deretter flytter vi oss til Litteraturhuset i Wergelandsveien 29. Her blir det åpent møte hvor hun vil fortelle om Raif. I tillegg vil Amnesty-etterforsker May Romanos fortelle om den politiske situasjonen i Saudi-Arabia og Amnesty sitt arbeid for Raif.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

DEMONSTRASJON
Sted: Saudi-Arabias ambassade, Drammensveien 102 H
Tid: 15.00 – 16.00

ÅPENT MØTE
Sted: Wergelandssalen, Litteraturhuset, Wergelandsveien 29.
Tid: 17.00- 19.00

Begrenset antall plasser, påmelding her.

 

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!