Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Svensk-eritreisk journalist tildeles Verdens pressefrihetspris etter 16 år i fengsel

Journalisten Dawit Isaak tildeles UNESCOs pressefrihetspris for 2017. Isaak sitter fengslet i Eritrea, noe han har gjort siden 2001. Prisen deles formelt ut den 3. mai, som er FNs dag for pressefrihet. Isaak ble arrestert september 2001 og har nå sittet fengslet i 16 år uten dom. Samtidig ble ti andre uavhengige journalister og 11 reformistiske politikere fra gruppe G15 arrestert. Alle krevde demokratiske reformer i en rekke brev til president Isaias Afewerki. Sist noen hørte fra den svenske-eritreiske journalisten var i 2005. Det er […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT