Denne flyktningleiren får sin strøm fra fornybar energi

Med soleenergi får nå 20.000 flyktninger i Jordan tilgang til gratis og stabil elektrisitet. I to og et halvt år har de over 50.000 flyktningene i Azraq-leiren levd uten strøm. Når kapasiteten dobles i løpet av året blir dette verdens første flyktningleir som får all energi fra fornybare kilder. I vinter var flyktningleiren mørklagt halve dagen. Familiene hadde små soldrevne lanterner til studier og arbeid, men disse lanterne sluknet etter noen få timer. Sommerstid når temperaturene gikk opp til 40 grader i skyggen, ble maten […]

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
835FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT