Solcelleanlegget i Azraq strekker seg ut i ørkenen. Foto: IKEA Foundation
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Med soleenergi får nå 20.000 flyktninger i Jordan tilgang til gratis og stabil elektrisitet. I to og et halvt år har de over 50.000 flyktningene i Azraq-leiren levd uten strøm. Når kapasiteten dobles i løpet av året blir dette verdens første flyktningleir som får all energi fra fornybare kilder. I vinter var flyktningleiren mørklagt halve dagen. Familiene hadde små soldrevne lanterner til studier og arbeid, men disse lanterne sluknet etter noen få timer. Sommerstid når temperaturene gikk opp til 40 grader i skyggen, ble maten […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

SOMMERTILBUD! Kun 650,- for årsabonnement. Les mer her

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.
- Annonse -