Google straffes med milliardbot av EU

EU straffer nok en gang en av verdens største mulitnasjonale teknologisselskaper. Nå får Google 2,4 milliarder euro i bot for å ha misbrukt sin markedsledende posisjon i Europa. «Google har misbrukt sin markedsdominans som søkemotor og gitt en ulovlig fordel til et annet Google-produkt, tjenesten for produktsammenligning på nett», sa Margrethe Vestager til journalistene på en pressekonferanse sist uke. Google-tjenesten det er snakk om kalles ‘Google Shopping’, tidligere kalt ‘Google Product Search’. Så hva er saken? Når du skriver inn et produkt i søk-feltet i […]

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
829FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT