Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Google straffes med milliardbot av EU

EU straffer nok en gang en av verdens største mulitnasjonale teknologisselskaper. Nå får Google 2,4 milliarder euro i bot for å ha misbrukt sin markedsledende posisjon i Europa. «Google har misbrukt sin markedsdominans som søkemotor og gitt en ulovlig fordel til et annet Google-produkt, tjenesten for produktsammenligning på nett», sa Margrethe Vestager til journalistene på en pressekonferanse sist uke. Google-tjenesten det er snakk om kalles ‘Google Shopping’, tidligere kalt ‘Google Product Search’. Så hva er saken? Når du skriver inn et produkt i søk-feltet i […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT