Er det riktig at elbiler bare har små – om noen – miljøfordeler?

Nei, det er faktisk helt feil at elbiler bare har små - om noen - miljøfordeler. For å vurdere hvorvidt elbiler er mer miljøvennlige enn fossilbiler, må man se på hvor mye bilene forurenser gjennom hele livsløpet.

Dette bildet viser en Tesla S som lader
Illustrasjonsfoto: Dette bildet viser en Tesla S som lader. Foto: David van der Mark / CC BY-SA 2.0
Annonse

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

1 kommentar

Comments are closed.