Møt Luke Harding, forfatter av boka om hvordan Putin hjalp Trump til makten

Annonse

DP9j0nqWkAAEUDc

PODKAST: Luke Harding møter Korrespondentene i New York. Harding er forfatter av en av de mest omtalte bøkene fra 2017; Sammensvergelse. Hvordan Russland hjalp Donald Trump inn i Det hvite hus.

Harding har tidligere skrevet boka Snowden-filene, boka som forteller om Edward Snowdens avsløring av hvordan NSA overvåket serverne til selskaper som Apple, Google og Microsoft.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!