Derfor er strømmen din bare skitten på papiret

Annonse
Skriv inn en undertekst

 

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

2 KOMMENTARER

  1. Dette er bare gøy med tall, FAKTA er nok at det meste av strømmen i europa og verden er skitten, og vi bruker av den.

    Å Kjøpe en opprinnelsesgaranti er bare idiotisk nå. Er kanskje like effektivt som å kjøpe seg «avlat» for sine synder.

    Man kjøper en garanti for at strømmen man selv bruker er ren, noe den mest sannsynlig ikke er, og man tenker ikke på det er en knapp ressurs man prøver å kjøpe. Den urene strømmen blir ikke borte, den blir bare brukt av noen andre.

    Hvis opprinnelsesgaranti pengene, hadde gått uavkortet til å skape mer produksjon av ren energi, så hadde det vært bra, men pengene går jo til selgere av garantiene, kraftmeglere, og litt til produsent.

    Det er på tide at vi skjønner at vi er i et stort felles kraftmarked, med bare delvis ren energi, som vi alle deler på.

Comments are closed.