Nei, Norge gir ikke syv milliarder kroner til en Soros-stiftelse

George Soros. Dette bildet er fra 2014. Foto: Flickr / Heinrich-Böll-Stiftung / CC BY-SA 2.0
Annonse
13307453745_01b987c02f_k
George Soros. Dette bildet er fra 2014. Foto: Flickr / Heinrich-Böll-Stiftung / CC BY-SA 2.0

 

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!