PODKAST: Slik svarer USA på klimaendringene, et intervju med aktivist Maggie Fernandez

Maggie Fernandez. Foto credit: Miami Climate Alliance
Annonse

korrespondentene

Denne ukens episode fra Korrespondentene handler om klimaendringer. Da Korrespondentene var i Miami tidligere i år fikk de til en intervju med klimaaktivisten Maggie Fernandez.

Donald Trump har selv hevdet at klimaendringene bare er en bløff, og han har utnevnt flere klimaskeptikere til viktige posisjoner i sin administrasjon. Florida er den delstaten som kanskje hardest vil bli rammet av klimaendringene i årene fremover. Fernandez forteller her hva hun og andre aktivister gjør for å sette fokus på problemene.

HØR PODKASTEN HER:

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

1 kommentar

Comments are closed.