Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

PODKAST: Slik svarer USA på klimaendringene, et intervju med aktivist Maggie Fernandez

korrespondentene

Denne ukens episode fra Korrespondentene handler om klimaendringer. Da Korrespondentene var i Miami tidligere i år fikk de til en intervju med klimaaktivisten Maggie Fernandez.

Donald Trump har selv hevdet at klimaendringene bare er en bløff, og han har utnevnt flere klimaskeptikere til viktige posisjoner i sin administrasjon. Florida er den delstaten som kanskje hardest vil bli rammet av klimaendringene i årene fremover. Fernandez forteller her hva hun og andre aktivister gjør for å sette fokus på problemene.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

1 kommentar

Kommentarer er stengt.

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT