Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Nei, en somalisk familie kjøpte ikke mobiler for 59 000 kroner med Nav-rekvisisjon hos Power

%CODE3%

LES OGSÅ

2 KOMMENTARER

  1. At en iransk dame jeg kjenner som kom hit på familiegjenforening selv om hun ikke nå mer har kontakt med den hun ble forent med har mer i «inntekt» fra NAV uten noen gang å ha arbeidet i Norge enn Svigermor har i pensjon etter å ha jobbet i nesten 50 år er ihvertfall tilfelle. Hun trengte hjelp til selvangivelsen, da så vi dette. Faktisk kan jobbe litt med sånne situasjoner. Navn kan jeg jo ikke komme med, men dette er sikert ikke enestående.

  2. Sitat: «Flere av de ansatte Faktisk.no snakket med fortalte uoppfordret at Nav aldri ville gitt rekvisisjon på et så stort beløp. Deres erfaring var at i de tilfellene Nav dekker mobiltelefon på denne måten, var det snakk om langt billigere telefoner enn nyere modeller av Iphone.» Spørsmål: Vil en norsk nordmann fra Norge får en rekvisisjon på en mobiltelefon fra NAV overhodet ?

Kommentarer er stengt.

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT