Foto: Skjermdump / Facebook
- Annonse -
FIVH søker fundraisere

%CODE3%

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin

2 KOMMENTARER

  1. At en iransk dame jeg kjenner som kom hit på familiegjenforening selv om hun ikke nå mer har kontakt med den hun ble forent med har mer i “inntekt” fra NAV uten noen gang å ha arbeidet i Norge enn Svigermor har i pensjon etter å ha jobbet i nesten 50 år er ihvertfall tilfelle. Hun trengte hjelp til selvangivelsen, da så vi dette. Faktisk kan jobbe litt med sånne situasjoner. Navn kan jeg jo ikke komme med, men dette er sikert ikke enestående.

  2. Sitat: “Flere av de ansatte Faktisk.no snakket med fortalte uoppfordret at Nav aldri ville gitt rekvisisjon på et så stort beløp. Deres erfaring var at i de tilfellene Nav dekker mobiltelefon på denne måten, var det snakk om langt billigere telefoner enn nyere modeller av Iphone.” Spørsmål: Vil en norsk nordmann fra Norge får en rekvisisjon på en mobiltelefon fra NAV overhodet ?

Comments are closed.