Nei, en somalisk familie kjøpte ikke mobiler for 59 000 kroner med Nav-rekvisisjon hos Power

Foto: Skjermdump / Facebook
Annonse

%CODE3%

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

2 KOMMENTARER

  1. At en iransk dame jeg kjenner som kom hit på familiegjenforening selv om hun ikke nå mer har kontakt med den hun ble forent med har mer i «inntekt» fra NAV uten noen gang å ha arbeidet i Norge enn Svigermor har i pensjon etter å ha jobbet i nesten 50 år er ihvertfall tilfelle. Hun trengte hjelp til selvangivelsen, da så vi dette. Faktisk kan jobbe litt med sånne situasjoner. Navn kan jeg jo ikke komme med, men dette er sikert ikke enestående.

  2. Sitat: «Flere av de ansatte Faktisk.no snakket med fortalte uoppfordret at Nav aldri ville gitt rekvisisjon på et så stort beløp. Deres erfaring var at i de tilfellene Nav dekker mobiltelefon på denne måten, var det snakk om langt billigere telefoner enn nyere modeller av Iphone.» Spørsmål: Vil en norsk nordmann fra Norge får en rekvisisjon på en mobiltelefon fra NAV overhodet ?

Comments are closed.