USA 2018: Dette husker vi best

Annonse

2018 var året da alle presidentens menn enten fikk sparken eller havnet i retten. Donald Trump hadde et historisk møte med Kim Jong-un og startet en handelskrig med Kina. Oppslutningen hans blant republikanske velgere er skyhøy, men det forhindret likevel ikke at det Demokratiske partiet tok tilbake flertallet i Representantenes Hus for første gang siden 2010.

Korrespondentene ser tilbake på året som var og ser fremover mot 2019.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!