Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

USA 2018: Dette husker vi best

2018 var året da alle presidentens menn enten fikk sparken eller havnet i retten. Donald Trump hadde et historisk møte med Kim Jong-un og startet en handelskrig med Kina. Oppslutningen hans blant republikanske velgere er skyhøy, men det forhindret likevel ikke at det Demokratiske partiet tok tilbake flertallet i Representantenes Hus for første gang siden 2010.

Korrespondentene ser tilbake på året som var og ser fremover mot 2019.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT