Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Podkast: Svensk riksdag!

Bilde av Du Verden!
Foto: Transit magasin  / Terje Karlsen

129 dager etter valget i Sverige er en regjering fremdeles ikke på plass. Har Sverige blitt uregjerlig?

Hvordan får de det til, svenskene? Får de på plass en ny regjering, en regjering der Socialdemokraterna graver sin egen grav? Er Alliansen død for alltid? Og trenger Sverige en ny grunnlov?

Du verden! får svar fra innsiden av Socialdemokraterna, fra statsminister Stefan Löfvens tidligere rådgiver Marika Lindgren Åsbrink, og får noen treffsikre analyser fra Svenska Dagbladets Claes Arvidsson og vår egen Hilde Sandvik fra Broen.xyz. Episoden ledes av Christian Borch og Stig Arild Pettersen

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/559862382″ params=»color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Du verden! er podkasten som løfter blikket – med Stig Arild Pettersen, Ingerid Salvesen og Christian Borch. Denne podkasten er tilgjengelig også via Soundcloud og iTunes. Takk til Du verden for tillatelse til å gjengi utgivelsene hos Transit magasin.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT