Du Verden og en iPad. Foto: Terje Karlsen.
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Bilde av Du Verden!
Illustrasjonsfoto: Transit media / Terje Karlsen

PODKAST: Det er kaos i Venezuela, og selv hvem som er landets reelle president er ikke så lett å si. Kan den unge Juan Guaidó virkelig klare å vippe Maduro av tronen? Og hvordan oppstod egentlig den verste humanitære katastrofen på den vestlige halvkule i moderne tid?

- Annonse -

Leiv Marsteintredet ved Universitetet i Bergen og norsk-venezulaner Maylem Lauvstad forklarer hva som står på spill og hva som kan bli veien videre.

I tillegg prøver vi å rydde i vår egen venezulanske splittelse: For hvorfor blir det alltid krangling når Venezuela er tema i norsk debatt? Hvorfor ser vi alltid på Latin-Amerika med ideologiske briller? Og er Klassekampens Venezuela-dekning til å stole på? Mari Eifring, utenrikssjef i Klassekampen, møter Høyres stortingsrepresentant Kristian Tonning Riise til debatt.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/568072632″ params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Du verden! er podkasten som løfter blikket – med Stig Arild Pettersen, Ingerid Salvesen og Christian Borch. Denne podkasten er tilgjengelig også via Soundcloud og iTunes. Takk til Du verden for tillatelse til å gjengi utgivelsene hos Transit magasin.

- Annonse -Frontrunner.site
- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin