Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Korrespondentene: Hvordan har Donald Trump endret innvandringsdebatten i USA?

korrespondentene

PODKAST: Denne uken diskuterer vi Trumps innvandringspolitikk og hvordan innvandringsdebatten i USA har endret seg etter at han ble president.

Vegard Kvaale forteller om hvordan det var å være i salen da verdens mest beryktede narkobaron, El Chapo, møtte i retten i Brooklyn. Mathias Ask har vært i San Francisco hvor han dekket startskuddet for senator Kamala Harris sin presidentkampanje, og digitaliseringsminister Nikolai Astrup sin tur til tech-gigantene i Silicon Valley.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT