- Annonse -
FIVH søker fundraisere

korrespondentene

PODKAST: Denne uken diskuterer vi Trumps innvandringspolitikk og hvordan innvandringsdebatten i USA har endret seg etter at han ble president.

Vegard Kvaale forteller om hvordan det var å være i salen da verdens mest beryktede narkobaron, El Chapo, møtte i retten i Brooklyn. Mathias Ask har vært i San Francisco hvor han dekket startskuddet for senator Kamala Harris sin presidentkampanje, og digitaliseringsminister Nikolai Astrup sin tur til tech-gigantene i Silicon Valley.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin