korrespondentene

PODKAST: Denne uken diskuterer vi Trumps innvandringspolitikk og hvordan innvandringsdebatten i USA har endret seg etter at han ble president.

Vegard Kvaale forteller om hvordan det var å være i salen da verdens mest beryktede narkobaron, El Chapo, møtte i retten i Brooklyn. Mathias Ask har vært i San Francisco hvor han dekket startskuddet for senator Kamala Harris sin presidentkampanje, og digitaliseringsminister Nikolai Astrup sin tur til tech-gigantene i Silicon Valley.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!