Korrespondentene: Hvordan har Donald Trump endret innvandringsdebatten i USA?

Annonse

korrespondentene

PODKAST: Denne uken diskuterer vi Trumps innvandringspolitikk og hvordan innvandringsdebatten i USA har endret seg etter at han ble president.

Vegard Kvaale forteller om hvordan det var å være i salen da verdens mest beryktede narkobaron, El Chapo, møtte i retten i Brooklyn. Mathias Ask har vært i San Francisco hvor han dekket startskuddet for senator Kamala Harris sin presidentkampanje, og digitaliseringsminister Nikolai Astrup sin tur til tech-gigantene i Silicon Valley.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og vi har ingen bindingstid. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!