Anne Kirkhusmo blir ny kommunikasjonssjef i Kirkens nødhjelp

Anne Kirkhusmo blir KNs nye kommunikasjonssjef. Foto: Kirkens nødhjelp
Annonse
kirkehusmolite
Anne Kirkhusmo blir KNs nye kommunikasjonssjef. Foto: Kirkens nødhjelp

Anne Kirkhusmo går til Kirkens nødhjelp fra stillingen som kommunikasjonssjef i Språkrådet.

 

– Å bidra til å hjelpe mennesker i nød og arbeide for en mer rettferdig verden gjennom Kirkens Nødhjelps kommunikasjonsarbeid er ikke bare en spennende og utfordrende oppgave, men også kanskje det mest betydningsfulle samfunnsoppdraget en organisasjon kan ha. Jeg ser fram til å bidra i dette viktige og meningsfulle arbeidet, sier Kirkhusmo i en pressemelding.

Hun skal lede en kommunikasjonsavdeling med 14 ansatte, og vil jobbe i samarbeid med ansatte i Kirkens nødhjelps humanitære operasjoner og landkontorer. Kirkens Nødhjelp opererer i 30 land, og har i følge egne nettsider spesielt fokus på arbeid med vann og sanitær, kjønnsbasert vold, og fredsarbeid.

– Jeg er veldig glad for at vi har fått Anne med på laget. Hun er en sterk og erfaren kommunikator, med lang og variert bakgrunn. Anne har et stort engasjement for vårt arbeid og vårt samfunnsoppdrag, og vi gleder oss til å ønske henne velkommen i juni, sier Lisa Sivertsen, konstituert generalsekretær i Kirkens Nødhjelp.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

Kirkhusmo starter 1. juni, og går fra stillingen som kommunikasjonssjef i Språkrådet.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!