Anne Kirkhusmo blir KNs nye kommunikasjonssjef. Foto: Kirkens nødhjelp
kirkehusmolite
Anne Kirkhusmo blir KNs nye kommunikasjonssjef. Foto: Kirkens nødhjelp

Anne Kirkhusmo går til Kirkens nødhjelp fra stillingen som kommunikasjonssjef i Språkrådet.

 

– Å bidra til å hjelpe mennesker i nød og arbeide for en mer rettferdig verden gjennom Kirkens Nødhjelps kommunikasjonsarbeid er ikke bare en spennende og utfordrende oppgave, men også kanskje det mest betydningsfulle samfunnsoppdraget en organisasjon kan ha. Jeg ser fram til å bidra i dette viktige og meningsfulle arbeidet, sier Kirkhusmo i en pressemelding.

Hun skal lede en kommunikasjonsavdeling med 14 ansatte, og vil jobbe i samarbeid med ansatte i Kirkens nødhjelps humanitære operasjoner og landkontorer. Kirkens Nødhjelp opererer i 30 land, og har i følge egne nettsider spesielt fokus på arbeid med vann og sanitær, kjønnsbasert vold, og fredsarbeid.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

– Jeg er veldig glad for at vi har fått Anne med på laget. Hun er en sterk og erfaren kommunikator, med lang og variert bakgrunn. Anne har et stort engasjement for vårt arbeid og vårt samfunnsoppdrag, og vi gleder oss til å ønske henne velkommen i juni, sier Lisa Sivertsen, konstituert generalsekretær i Kirkens Nødhjelp.

Kirkhusmo starter 1. juni, og går fra stillingen som kommunikasjonssjef i Språkrådet.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!