Aurora Nereid er ansatt som ny daglig leder i Fellesrådet for Afrika

Annonse
Bilde-Aurora-Nereid
Auruora Nereid er ny daglig leder for Fellesrådet for Afria. Foto: Privat

Aurora Nereid er ansatt som ny daglig leder i Fellesrådet for Afrika.

Hun kommer fra stillingen som programrådgiver i Studentenes og akademikernes hjelpefond (SAIH) og har oppstart i juni.

— Fellesrådet er en organisasjon med stor faglig tyngde og et sterkt frivillig engasjement. Jeg er utrolig heldig som får lov til å lede organisasjonen fremover, og går inn i oppgaven med stor ydmykhet.

Nereid har erfaring fra både LNU og Kirkens Nødhjelp, og har vært frivillig i Røde Kors, Changemaker og Fellesrådet for Afrika.

Annonse

Daglig leder de siste fire årene har vært Johan N. Hermstad:

— Aurora Nereid er en faglig sterk, engasjert og tydelig leder som jeg tror vil løfte Fellesrådet for Afrika til nye høyder. Jeg er stolt over å gi over stafettpinnen til henne, trygg på at hun sammen med våre fantastiske frivillige og ansatte vil løfte afrikanske menneskerettighetstema stadig høyere på den norske agendaen, sier Hermstad i en uttalelse på nettsidene til Fellesrådet.

Annonse