VI ER IKKE DYR: Fremmedarbeiderne i Libanon har fått nok. Søndag tok de til gatene i protest, sammen med libanesere som støtter deres sak. På en plakat sto det: «Vi er ikke dyr, vi er mennesker». Foto: Transit magasin / Mariam Kirollos
[BEIRUT] Søndag 5. mai marsjerte hundrevis av demonstranter gjennom Beiruts gater for å kreve bedre rettigheter for Libanons fremmedarbeidere - og en slutt på det kontroversielle kafala-systemet i landet.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!