Joe Biden stiller som presidentkandidat

Joe Biden ønsker å bli Demokratenes presidentkandidat. Foto: Flickr / Kelly Kline / CC BY-SA 2.0
Annonse

korrespondentene

PODKAST: Joe Biden har kastet seg inn i kampen om å bli USAs neste president. Korrespondentene diskuterer hva det vil si for Demokratenes primærvalg. Biden leder på mange av meningsmålingene, og er for tiden i gang med valgkampen i Iowa og New Hampshire.

Vegard og Roy har intervjuet Berit Berger fra Columbia Law School om etterforskningene rundt Trump-administrasjonen, Mueller-rapporten og justisminister William Barr.

Hør podkasten her:

Annonse

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Annonse