Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Joe Biden stiller som presidentkandidat

korrespondentene

PODKAST: Joe Biden har kastet seg inn i kampen om å bli USAs neste president. Korrespondentene diskuterer hva det vil si for Demokratenes primærvalg. Biden leder på mange av meningsmålingene, og er for tiden i gang med valgkampen i Iowa og New Hampshire.

Vegard og Roy har intervjuet Berit Berger fra Columbia Law School om etterforskningene rundt Trump-administrasjonen, Mueller-rapporten og justisminister William Barr.

Hør podkasten her:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT