Joe Biden stiller som presidentkandidat

Joe Biden ønsker å bli Demokratenes presidentkandidat. Foto: Flickr / Kelly Kline / CC BY-SA 2.0
Annonse

korrespondentene

PODKAST: Joe Biden har kastet seg inn i kampen om å bli USAs neste president. Korrespondentene diskuterer hva det vil si for Demokratenes primærvalg. Biden leder på mange av meningsmålingene, og er for tiden i gang med valgkampen i Iowa og New Hampshire.

Vegard og Roy har intervjuet Berit Berger fra Columbia Law School om etterforskningene rundt Trump-administrasjonen, Mueller-rapporten og justisminister William Barr.

Hør podkasten her:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!