Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

20 i 2020: Demokratenes primærvalg

korrespondentene

De er mange, og flere av dem har null sjanse til å bli president. Likevel vil mer enn 20 Demokrater stille som kandidater.

I denne episoden ser Korrespondentene på hvorfor de demokratiske presidentkandidatene velger å drive valgkamp i de samme statene gang på gang, og hvorfor noen få som Elizabeth Warren går sin egen vei. Vi går også gjennom hvilke konsekvenser de nye debattreglene vil få for kampanjen. Og så tar vi en kjapp oppsummering av samtlige kandidater, både kjente og ukjente.

Hør podkasten her:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT