Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Trude Måseide blir ny kommunikasjonssjef i Utenriksdepartementet

trude_m0xe5seide
Trude Måseide

Måseide kommer fra samme jobb ved Statsministerens kontor (SMK).

Måseide begynte å jobbe ved Statsministerens kontor i 2004, da Kjell Magne Bondevik var statsminister. Fra 2014 til 2016 var hun rådgiver for NATO-sjef Jens Stoltenberg, før hun returnerte til SMK i 2016.

I bladet Kapital ble Måseide i 2018 kåret til Norges 18. mektigste kvinne; «Det hører med til sjeldenhetene at en kommunikasjonsdirektør når opp i det øverste makthierarkiet, men kommunikasjonsdirektør Trude Måseide ved Statsministerens kontor er et unntak», skrev Kapital den gang. 

Det ble hevdet i media i februar, allerede før søknadsfristen gikk ut, at Måseide var en sterk kandidat:

– Hvis hun søker, får hun jobben, sa en sentral kilde til DN.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT