Er britene klare for Boris?

Boris Johnson er favoritt til å ta over etter Theresa May. Foto: Photo: Flickr / Annika Haas, EU2017EE
Annonse
johnson-1-777x437
Boris Johnson er favoritt til å ta over etter Theresa May. Foto: Photo: Flickr / Annika Haas, EU2017EE

PODKAST: Mays dager er snart omme og Boris Johnson er favoritt til å bli Storbritannias neste statsminister.

I den episoden av Pod Britannia tar vi for oss Boris Johnson, som er favoritt til å ta over som partileder og statsminister etter Theresa May. May har som kjent sagt at hun trekke seg som partileder 7. juni, men sitter som statsminister til det er valgt ny partileder. Det skjer trolig en gang mot slutten av juli.

I studio: Trine Andersen og Jan Erik Mustad. Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert.

Pod Britannia lages av Britiskpolitikk.no, et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!