Er britene klare for Boris?

Boris Johnson er favoritt til å ta over etter Theresa May. Foto: Photo: Flickr / Annika Haas, EU2017EE
Annonse
johnson-1-777x437
Boris Johnson er favoritt til å ta over etter Theresa May. Foto: Photo: Flickr / Annika Haas, EU2017EE

PODKAST: Mays dager er snart omme og Boris Johnson er favoritt til å bli Storbritannias neste statsminister.

I den episoden av Pod Britannia tar vi for oss Boris Johnson, som er favoritt til å ta over som partileder og statsminister etter Theresa May. May har som kjent sagt at hun trekke seg som partileder 7. juni, men sitter som statsminister til det er valgt ny partileder. Det skjer trolig en gang mot slutten av juli.

I studio: Trine Andersen og Jan Erik Mustad. Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert.

Pod Britannia lages av Britiskpolitikk.no, et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!