Heikki Holmås er ny styreleder for Plan International

Heikki Holmås er ny styreleder i Plan. Foto: Emilie William
Annonse
Heikki Holmås - foto Emilie William
Heikki Holmås. Foto: Emilie William

Tidligere utviklingsminister Heikki Holmås er valgt til ny styreleder for bistandsorganisasjonen Plan International.

Holmås jobber nå som seniorrådgiver for Multiconsult innen fornybar energiutvikling. Han er også styreleder for Frivillighet Norge i tillegg til Plan.

Heikki Holmås var utviklingsminister for SV i årene 2012-2013, og han var stortingsrepresentant i perioden 2001-2017.

Plan International er en organisasjon som jobber i 51 land for barns rett til helsetjenester, skolegang, innflytelse, og beskyttelse mot vold og overgrep.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!