Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Reisebrev fra Iowa: Demokratenes 22 presidentkandidater samles til Iowa State Fair

korrespondentene

PODKAST: Alle presidentkandidatene er i Iowa denne helgen for å delta på Iowa State Fair. Derfor har Korrespondentene også tatt turen. Dette er et kort reisebrev fra vår første dag i The Hawkeye State.

Først på programmet var Iowa Wing Ding, en partimiddag for det lokale Demokratiske partiet i den lille byen Clear Lake. 22 kandidater fikk holde hvert sitt innlegg på fem minutter foran hundrevis av tilskuere, noe som førte til en ganske kaotisk atmosfære der kandidater ble stående i kø utenfor lokalet mens fanatiske supportere lagde gatefest.

Vi fulgte Joe Biden fra da han talte til sine tilhengere før middagen til han måtte småjogge inn på Surf Ballroom for å rekke taletiden han hadde fått. Ikke verst for en 76-åring.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

1 kommentar

Kommentarer er stengt.

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT