Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Reisebrev fra Iowa: Kresne velgere og corn dogs

korrespondentene

PODKAST: Korrespondentene har unnagjort første dag på Iowa State Fair. Vi har spist corn dog og stått i kø for å høre alt fra Elizabeth Warren til Joe Sestak.

(Fikk du med deg reisebrev fra Iowa, dag 1? Den kan du høre her.)

Iowa State Fair er en av de store svenneprøvene for presidentkandidater. Her gjelder det å være folkelig og forsyne seg av de gode lokale matbitene, men ikke prøv å smiske for mye. Iowa-velgerne er vant til å høre fra presidentkandidatene, og de lar seg ikke imponere så lett.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT