Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Andreas Bjørnstad blir kommunikasjonssjef i SOS-barnebyer

SOS-barnebyer Andreas Bjornstad.1000x750
Ny kommunikasjonssjef Andreas Bjørnstad i SOS-barnebyer. Foto: Andreas Bjørnstad/ SOS-barnebyer

Andreas Bjørnstad forlater Kreftforeningen. Fra november er han ny kommunikasjonssjef i SOS-barnebyer.

– SOS-barnebyer sørger for at barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring. Jeg gleder meg til å jobbe for dette formålet, sier Bjørnstad i en pressemelding.

– SOS-barnebyer gjør en avgjørende jobb med å gi barn i svært sårbare situasjoner en god start på livet. Å få lov til å jobbe med kommunikasjon som både viser frem dette nødvendige arbeidet, og som kan påvirke til nye og bedre løsninger for barns oppvekst, er noe jeg gleder med veldig til å være med på, sier Bjørnstad.

Bjørnstad har jobbet som informasjonssjef i Kreftforeningen, og har tidligere erfaring som PR-rådgiver, journalist og foreleser.

– Vi er svært glade for Andreas har takket ja til å påta seg en viktig rolle i dette arbeidet. Han er sterkt engasjert for vårt formål og har til tross for sin relativt unge alder har han betydelig operativ erfaring og strategisk tyngde, sier SOS-barnebyers generalsekretær Bente Lier i pressemeldingen.

SOS-barnebyer er en internasjonal organisasjon som arbeider for å gi barn et trygt hjem. Organisasjonen ble først grunnlagt i 1949 i Østerrike av medisinstudenten Hermann Gmeiner som ønsket å hjelpe foreldreløse barn etter andre verdenskrig. SOS-barnebyer bygger på Gmeiners idé om familiebasert barneomsorg.

Organisasjonen er i dag representert i 135 land.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT