Ny kommunikasjonssjef Andreas Bjørnstad i SOS-barnebyer. Foto: Andreas Bjørnstad/ SOS-barnebyer
SOS-barnebyer Andreas Bjornstad.1000x750
Ny kommunikasjonssjef Andreas Bjørnstad i SOS-barnebyer. Foto: Andreas Bjørnstad/ SOS-barnebyer

Andreas Bjørnstad forlater Kreftforeningen. Fra november er han ny kommunikasjonssjef i SOS-barnebyer.

– SOS-barnebyer sørger for at barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring. Jeg gleder meg til å jobbe for dette formålet, sier Bjørnstad i en pressemelding.

– SOS-barnebyer gjør en avgjørende jobb med å gi barn i svært sårbare situasjoner en god start på livet. Å få lov til å jobbe med kommunikasjon som både viser frem dette nødvendige arbeidet, og som kan påvirke til nye og bedre løsninger for barns oppvekst, er noe jeg gleder med veldig til å være med på, sier Bjørnstad.

Bjørnstad har jobbet som informasjonssjef i Kreftforeningen, og har tidligere erfaring som PR-rådgiver, journalist og foreleser.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

– Vi er svært glade for Andreas har takket ja til å påta seg en viktig rolle i dette arbeidet. Han er sterkt engasjert for vårt formål og har til tross for sin relativt unge alder har han betydelig operativ erfaring og strategisk tyngde, sier SOS-barnebyers generalsekretær Bente Lier i pressemeldingen.

SOS-barnebyer er en internasjonal organisasjon som arbeider for å gi barn et trygt hjem. Organisasjonen ble først grunnlagt i 1949 i Østerrike av medisinstudenten Hermann Gmeiner som ønsket å hjelpe foreldreløse barn etter andre verdenskrig. SOS-barnebyer bygger på Gmeiners idé om familiebasert barneomsorg.

Organisasjonen er i dag representert i 135 land.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!