Hvorfor blir nesten 1000 personer drept av politiet i USA hvert år?

Annonse

PODKAST: Hva er årsakene til politivolden i USA? Korrespondentene har sett nærmere på dette, og får hjelp av en av tidligere ansatt i USAs justisdepartement, som jobbet med granskingene av politivesenet i flere amerikanske byer.

Dette er en spesialepisode med Chiraag Bains, som var en av lederne i Justisdepartementets gransking av politivesenet i Ferguson. Nå er han direktør for rettslige strategier i den liberale tenketanken Demos.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!