Jo, muslimer er spesielt utsatt når det gjelder hatefulle holdninger

Fremskrittspartiets stortingserpresentant og innvandringspolitiske talsperson, Jon Helgheim. Foto: Frp
Annonse
helgheim_jon_020419
Fremskrittspartiets stortingserpresentant og innvandringspolitiske talsperson, Jon Helgheim. Foto: Frp

%CODE6%

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!