Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Liv Tørres går fra Nobels Fredssenter til New York University

Liv Tørres er ansatt som direktør for Pathfinders for Peaceful, Just and Inclusive Societies ved Senter for internasjonalt samarbeid, på New York University (NYU).

Hun tiltrer sin nye jobb 1. januar 2020. Tørres har vært direktør ved Nobels Fredssenter siden januar 2016.

— Jeg vil takke Nobels Fredssenter for fire fantastiske år. Jeg vil spesielt takke våre fantastiske medarbeidere for deres engasjement og entusiasme. Jeg vil savne dem. Samtidig får jeg nå ved NYU muligheten til å være med på å utvikle politikk på ekstremt viktige områder. Jeg kan ikke la den muligheten gå, sier Liv Tørres i en pressemelding.

Tørres var generalsekretær i Norsk Folkehjelp fra 2011 til 2015, og var politisk rådgiver for arbeidsminister Hanne Bjurstrøm (Ap) i 2011.

Norge støtter økonomisk

I følge Bistandsaktuelt er Norge nå fra og med i år en av de økonomiske bidragsyterne til Pathfinders. Blant de største økonomiske bidragsyterne til programmet er Sverige, Nederland og Canada.

Pathfidners for Peaceful, Just and Inclusive Societies er et program ved New York University, og består av 31 medlemsland i FN.

— Tematisk vil vi arbeide med de om lag 16 viktigste av FNs bærekraftsmål, SDG 16+, men vi vil særlig ha fokus på styringssystemer, ulikhet og justissektoren, sier Tørres til Bistandsaktuelt.

LES OGSÅ

1 kommentar

Kommentarer er stengt.

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT