Valget i Storbritannia: Dagen etter dagen

Jan Erik Mustad og Trine Andersen fulgte valget i Storbritannia fra London. Foto: Britiskpolitikk.no
Annonse
80309100_2165371100438563_2266897693177544704_o
Jan Erik Mustad og Trine Andersen fulgte valget i Storbritannia fra London. Foto: Britiskpolitikk.no

PODKAST: Ukas episode av Pod Britannia er tatt opp i London. Det handler selvsagt om valget, dagen etter dagen.

Trine Andersen snakker med Jan Erik Mustad om Boris Johnsons valgseier, hva som gikk galt for Labour og om SNPs suksess i Skottland.

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!