Den paradoksale norske EU-debatten. Tre nye bøker om Europa, har de endret vårt syn på EU?

Fire forfattere har det siste året kommet med tre ulike bøker om EU, som alle forsøker å gi nye perspektiver på Europa og EU. Klarer de det? Fra venstre: Sylo Taraku, Bendik Nagel Støren, Klara Wade, Sten Inge Jørgensen
Annonse
Norske EU-bøker forsvarer EU, men debatten står på stedet hvil. Tre nye bøker forsøker å vekke liv i norsk Europa-debatt.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar