Hilde Sofie Pettersen er ny kommunikasjonssjef i SAIH

Hilde Sofie Pettersen er ny kommunikasjonssjef i SAIH. Foto: SAIH
Annonse

Hilde Sofie Pettersen er ansatt som avdelingsleder for kommunikasjon og politikk i SAIH.

hilde-sofie-pettersen
Hilde Sofie Pettersen er ny kommunikasjonssjef i SAIH. Foto: SAIH

Pettersen kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Norsk Folkehjelp, melder Bistandsaktuelt.

Pettersen var tidligere redaktør for tidsskriftet Fett og har jobbet som koordinator i TV2 Nyhetene. Hun har studert digital kommunikasjonsledelse ved BI og har master i medievitenskap fra Universitetet i Bergen.

SAIH er Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond, en organisasjon som jobber for at unge mennesker verden over skal ha tilgang til god utdanning.

SAIH støtter i dag 30 organisasjoner i 8 land i Latin-Amerika, sørlige Afrika og Asia. I tillegg til langsiktig bistandsarbeid jobber organisasjonen med politisk påvirkning i Norge, og internasjonalt, for å bedre rammevilkårene for utdanning og utvikling globalt.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar