Hilde Sofie Pettersen er ny kommunikasjonssjef i SAIH

Hilde Sofie Pettersen er ny kommunikasjonssjef i SAIH. Foto: SAIH
Annonse

Hilde Sofie Pettersen er ansatt som avdelingsleder for kommunikasjon og politikk i SAIH.

hilde-sofie-pettersen
Hilde Sofie Pettersen er ny kommunikasjonssjef i SAIH. Foto: SAIH

Pettersen kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Norsk Folkehjelp, melder Bistandsaktuelt.

Pettersen var tidligere redaktør for tidsskriftet Fett og har jobbet som koordinator i TV2 Nyhetene. Hun har studert digital kommunikasjonsledelse ved BI og har master i medievitenskap fra Universitetet i Bergen.

SAIH er Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond, en organisasjon som jobber for at unge mennesker verden over skal ha tilgang til god utdanning.

SAIH støtter i dag 30 organisasjoner i 8 land i Latin-Amerika, sørlige Afrika og Asia. I tillegg til langsiktig bistandsarbeid jobber organisasjonen med politisk påvirkning i Norge, og internasjonalt, for å bedre rammevilkårene for utdanning og utvikling globalt.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her