Bernie Sanders vinner New Hampshire

Annonse

korrespondentene

PODKAST: Bernie Sanders vant New Hampshire knepent foran Pete Buttigieg. Amy Klobuchar tok tredjeplassen mens Elizabeth Warren og Joe Biden hadde en valgkveld som de har lyst til å legge i glemmeboka så fort som mulig.

Valgresultatet i New Hampshire betyr at Sanders har et veldig godt utgangspunkt før nominasjonskampen går videre til Nevada og South Carolina. Ikke bare ser han ut som venstresidens soleklare kandidat, men det er tegn til kaos i sentrum. Bidens kampanje er i fritt fall, og han trenger desperat et comeback. Buttigieg og Klobuchar har ikke bevist at de kan appellere til velgere i vest og sør. Og på supertirsdag venter Mike Bloomberg som kan sørge for å splitte de moderate ytterligere.

Mathias og Vegard forteller hvordan det var å observere «First in the Nation Primary» fra Concord og Nashua.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar