Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Bernie Sanders vinner New Hampshire

korrespondentene

PODKAST: Bernie Sanders vant New Hampshire knepent foran Pete Buttigieg. Amy Klobuchar tok tredjeplassen mens Elizabeth Warren og Joe Biden hadde en valgkveld som de har lyst til å legge i glemmeboka så fort som mulig.

Valgresultatet i New Hampshire betyr at Sanders har et veldig godt utgangspunkt før nominasjonskampen går videre til Nevada og South Carolina. Ikke bare ser han ut som venstresidens soleklare kandidat, men det er tegn til kaos i sentrum. Bidens kampanje er i fritt fall, og han trenger desperat et comeback. Buttigieg og Klobuchar har ikke bevist at de kan appellere til velgere i vest og sør. Og på supertirsdag venter Mike Bloomberg som kan sørge for å splitte de moderate ytterligere.

Mathias og Vegard forteller hvordan det var å observere «First in the Nation Primary» fra Concord og Nashua.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT