Politisk jordskjelv i Irland

Annette Groth i samtale med Øivind Bratberg om bakgrunnen for Sinn Féins valgsuksess. Foto: Trine Andersen
Annonse
Annette Groth i samtale med Øivind Bratberg om bakgrunnen for Sinn Féins valgsuksess. Foto: Trine Andersen

PODKAST: Øivind Bratberg snakker med Annette Groth om det irske valget og bakgrunnen for Sinn Féins sensasjonelt gode valgresultat.

I dagens episode av vår podkast Pod Britannia tar vi turen til Irland, der valget endte med et sensasjonelt godt resultat for Sinn Féin. Partiet står nå sterkt både i nord og sør på den irske øya.

Hør episoden «Politisk jordskjelv i Irland» her:

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar