Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Tonje Merete Viken går fra ForUM til konsulentselskapet Conow

Tonje Merete Viken går til konsulentselskapet Conow. Foto: ForUM

Etter 1,5 år som seniorrådgiver for FNs bærekraftsmål hos Forum for utvikling og miljø (ForUM) går Tonje Merete Viken videre til konsulentselskapet CONOW.

— Jeg skulle egentlig frilanse og prøve å skrive debattbok, men så kom muligheten til å bli med i Conow inn fra sidelinjen, sier Tonje Merete Viken til Transit magasin.

Conow er et kompetansesenter for internasjonale relasjoner, som «bistår våre oppdragsgivere med kunnskap og råd om landsituasjoner, myndighetskontakt, samfunnsansvar, kommunikasjon, sikkerhet og beredskap». Conow drives av tidligere samfunnssjef i Flykninghjelpen, Rolf A. Vestvik.

— Jeg kjenner Rolf Vestvik fra Flyktninghjelpen, og han er en inspirerende person å jobbe med. Gjennom Conow får jeg muligheten til å jobbe enda mer faglig med problemstillinger som interesserer meg, blant annet knyttet til bærekraftsmålene. Jeg håper å kunne jobbe videre med disse, gjerne opp mot norske kommuner. Jeg har en del ideer – nå gjelder det bare å finne noen som vil betale for dem! sier Viken.

Viken har en lang CV fra norske organisasjoner. Hun har vært i Norsk Folkehjelp, Flykninghjelpen, Afghanistankomiteen og CARE Norge. Nå sist i paraplyorganisasjonen ForUM, som organiserer over 50 norske miljø og bistandsorgansasjoner. Hun har også jobbet som journalist i Ny Tid og i NRK.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT