Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Super-tirsdag er over og Joe Biden dominerte

Korrespondentene følger USA-valget.

Joe Biden har stått for et av tidenes comeback i amerikansk politikk. Etter seieren i South Carolina skjedde ting fort. Først fikk han støtte fra flere moderate kandidater som valgte å avslutte sine kampanjer. Deretter knuste han Bernie Sanders i sørstatene, og vant overraskende seiere i Massachusetts, Minnesota og Maine. 

Vi spiller inn episoden i Vermont der vi var tilstede på Bernie Sanders sin valgvake. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT