Korrespondentene: En podkast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Korrespondentene: En podKast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.

PODKAST: New York er nå det stedet i USA med desidert flest bekreftede tilfeller av korona-smitte.

Det er riktig at delstaten har vært flinkere enn mange andre til å teste innbyggerne, men det er likevel liten tvil om at sykehusene i byen kommer til å slite med å håndtere antallet pasienter som vil trenge behandling de neste ukene. Det har ikke hindret president Donald Trump i å si at han ønsker at landet skal begynne å lette på de drastiske tiltakene ved påsketider. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin