Koronakrisen og Storbritannia

Pod Britannia, logo
Annonse

PODKAST: I denne episoden av Pod Britannia snakker Trine Andersen med Øivind Bratberg om hvordan britene og statsminister Boris Johnson har taklet koronakrisen.

Britene var langt senere enn de fleste andre land med å sette inn strenge tiltak. Hva var det som skjedde? Og hvordan går det nå med brexit?

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her