Terror i Frankrike. Med Vibeke Knoop Rachline

Podkasten ‘Frankrike forklart’ lages av Kjerstin Aukrust fra UiO og Franck Orban fra HiØ. Foto: Tom Egil Jensen, Institutt for Journalistikk.

PODKAST: For fem år siden begynte en ny terrorbølge i Frankrike. Hva skjedde egentlig og hvordan har det preget det franske samfunnet i tiden etterpå?

Ukens gjest hos Frankrike forklart er journalist og forfatter Vibeke Knoop Rachline, som nylig ga ut boka «Terror i Europas hjerte».

(Dette opptaket ble gjort 11. februar. I episoden blir det nevnt at rettssaken mot terroristene bak angrepet mot bl.a. Charlie Hebdo i januar 2015 begynner snart. Den skulle opprinnelig ha startet 4. mai med 14 personer på tiltalebenken, men er nå utsatt pga. koronaviruset.)

I Frankrike forklart inviterer Kjerstin Aukrust fra UiO og Franck Orban fra HiØ kompetente og frankofile gjester til samtale om temaer som er viktige for å forstå det som skjer i Frankrike i dag, og for å vite mer om landets historie, politikk og kultur. Frankrike forklart er også tilgjengelig via Spotify og iTunes.

Frankrike forklart-episodene tilgjengeliggjøres for Transit magasins lesere med tillatelse fra Aukrust og Orban.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
829FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT