Trump trekker støtten til WHO og Demokratene stiller seg bak Biden

PODKAST: Det demokratiske primærvalget er praktisk talt over nå som Bernie Sanders har trukket seg.

Korrespondentene: En podkast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.
Annonse
Korrespondentene: En podKast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.

PODKAST: Denne uken diskuterer Korrespondentene president Donald Trumps beslutning om å trekke USAs pengestøtte til WHO.

Samtidig har Demokratene samlet seg bak Joe Biden. Hans rivaler Bernie Sanders og Elizabeth Warren har gitt sin støtte til Bidens kandidatur, og hans gamle sjef, Barack Obama, er endelig kommet på banen. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her