Ikke tro på disse korona-konspirasjonene om Bill Gates

Ifølge én av teoriene ønsker Gates å spore befolkningen med mikrobrikker som skal spres gjennom et vaksinasjonsprogram.

Bill Gates enthralling the audience with his talk on computer science and fancy gadgetry at the Humanities Theatre at the University of Waterloo in October, 2005. Coverage by the university paper Foto: Wikimedia Commons / cc-by-sa-2.0
Annonse
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar