Britenes stormaktsspill

Pod Britannia, logo
Annonse

PODKAST: I ukas episode av Pod Britannia snakker Øivind Bratberg med Tove Gravdal, som er aktuell med bok om FNs sikkerhetsråd.

For 75 år siden hadde britene en helt sentral rolle da FN ble grunnlagt. I dag står britene fortsatt som en av fem vetomakter i Sikkerhetsrådet. Hva kan vi lære av denne historien når Storbritannia skal stake ut en internasjonal kurs etter brexit?

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her