Sunniva Høiskar gjenvalgt som leder for SAIH

Årsmøtet ble avholdt på videokonferanse.

Sunniva Folgen Høiskar. Foto: SAIH
Annonse
Sunniva Folgen Høiskar. Foto: SAIH

Sunniva Høiskar ble 24.april gjenvalgt som leder for Studentenes og akademikernes hjelpefond (SAIH).

Denne gangen ble SAIHs årsmøte avholdt via digitale kanaler, på grunn av korona-pandemien:

«Sunniva har vært nestleder i SAIH i ett år og leder i ett år. Hun har bred politisk erfaring og organisasjonserfaring, samt lang fartstid innad i organisasjonen. Sunniva viser et sterkt engasjement for å videreføre, videreutvikle og fullføre eksisterende prosesser i SAIH og for å utforske nye veier for organisasjonen», skriver valgkomiteen i sin innstilling.

«Hun har gjort en god jobb som en synlig leder for SAIH, og vi mener at hun i enda et år vil kunne lede SAIH med en trygg, engasjert og erfaren hånd.»

Som nestledere får Høiskar med seg de nyvalgte Roya Shahibzadeh og Hector Ulloa.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

Fra tidligere har Høiskar hatt verv i AUF i Agder. De de siste årene har hun jobbet i SAIH, blant annet i kampanjeutvalget for organisasjonens Vest-Sahara-kampanje.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her