Sunniva Høiskar gjenvalgt som leder for SAIH

Årsmøtet ble avholdt på videokonferanse.

Sunniva Folgen Høiskar. Foto: SAIH
Annonse
Sunniva Folgen Høiskar. Foto: SAIH

Sunniva Høiskar ble 24.april gjenvalgt som leder for Studentenes og akademikernes hjelpefond (SAIH).

Denne gangen ble SAIHs årsmøte avholdt via digitale kanaler, på grunn av korona-pandemien:

«Sunniva har vært nestleder i SAIH i ett år og leder i ett år. Hun har bred politisk erfaring og organisasjonserfaring, samt lang fartstid innad i organisasjonen. Sunniva viser et sterkt engasjement for å videreføre, videreutvikle og fullføre eksisterende prosesser i SAIH og for å utforske nye veier for organisasjonen», skriver valgkomiteen i sin innstilling.

«Hun har gjort en god jobb som en synlig leder for SAIH, og vi mener at hun i enda et år vil kunne lede SAIH med en trygg, engasjert og erfaren hånd.»

Som nestledere får Høiskar med seg de nyvalgte Roya Shahibzadeh og Hector Ulloa.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

Fra tidligere har Høiskar hatt verv i AUF i Agder. De de siste årene har hun jobbet i SAIH, blant annet i kampanjeutvalget for organisasjonens Vest-Sahara-kampanje.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar