President Macron og koronakrisen i Frankrike

PODKAST: Ukens tema i Frankrike Forklart er president Macrons håndtering av den franske koronakrisen.

Hvordan har han kommunisert med velgerne i denne perioden? Blir han nødt til å redefinere seg selv og vil han måtte legge om politikken som følge av pandemien? Og hvilke konsekvenser kan håndteringen av krisen ha for presidentvalget i 2022?

For å snakke om dette har vi med oss journalist Tone Magni Finstad Vestheim, som i fjor ga ut boka «Emmanuel Macron. Kampen om Frankrike».

I Frankrike forklart inviterer Kjerstin Aukrust fra UiO og Franck Orban fra HiØ kompetente og frankofile gjester til samtale om temaer som er viktige for å forstå det som skjer i Frankrike i dag, og for å vite mer om landets historie, politikk og kultur. Frankrike forklart er også tilgjengelig via Spotify og iTunes.

Frankrike forklart-episodene tilgjengeliggjøres for Transit magasins lesere med tillatelse fra Aukrust og Orban.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
831FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT