Direktør i Europas sentralbank, ECB, Christine Lagarde. Foto: World Economic Forum, Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic.
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
«Gjennom bevisstløse milliardoppkjøp av obligasjoner i fossilsektoren, styrker banken den største enkelthindringen for å takle klimakrisen – fossilindustrien». (Nick Bryer, 350.org) Sist torsdag godkjente EUs sentralbank det som Reuters kalte «en større enn forventet» utvidelse av den økonomiske stimulanspakken etter koronapandemien. Klimaforkjempere uttrykker nå engstelse over at fossile selskaper kan komme til å få titalls milliarder av dollar innen finanisering av redningspakker i eurosonen. Myndighetsrådet i Den europeiske sentralbanken (ECB) har forlenget et økonomisk hjelpeprogram fram til juni 2021, og økt summen med 600 mrd Euro, til totalt 1 […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement eller 24 timers tilgang.

Allerede abonnent? log in

NYHET 2022: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin